Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Ὑπερψηφίστηκε ἡ διάταξη γιά τό τζαμί στόν Ἐλαιῶνα! Διαλύουν καί ἰσλαμοποιοῦν τήν Ἑλλάδα!!!

Απορία ιστολογίου: Με το χρονίζον "Τάμα του Έθνους"  θα γίνει κάτι επιτέλους; Εκτός του ότι το "χρωστάμε" στο Θεό εδώ και αιώνες, βάζουν κι εμπόδια στους δωρητές που δίνουν την περιουσία τους χωρίς αντάλλαγμα για να χτιστεί! Μάλιστα μπορεί κανείς να διαβάσει μερικές από τις σκέψεις και τα παράπονά τους εδώ

 
 
Με αυξημένη πλειοψηφία, αλλά χωρίς τη στήριξη των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής εγκρίθηκε η διάταξη για την ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους στον Ελαιώνα από την Ολομέλεια της Βουλής.
Συνολικά, υπέρ ψήφισαν 206 βουλευτές των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημ. Συμπαράταξης, ΚΚΕ, Ποταμιού και Ενωση Κεντρώων ενώ καταψήφισαν οι ΚΟ των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής.
Επισημαίνεται ότι όπως ανακοίνωσε το πρωί στη Βουλή ο Ν.Φίλης η κυβέρνηση έχει δώσει άδεια λειτουργίας σε 4 τζαμιά, ένα εκ των οποίων στην Θήβα.

Η πλειοψηφία του πολιτικού συστήματος έχει μάλλον ξεχάσει ή μάλλον δεν θέλει να θυμάται ότι για το τελευταίο θύμα των ισλαμιστών στην Γαλλία οι δράστες βγήκαν από το τζαμί σαλαφιστών που βρίσκονταν δίπλα στην Εκκλησία όπως είχε καταγγείλει ο ηγέτης της γαλλικής αντιπολίτευσης Φρανσουά Μπαϊρού
 Η ισλαμική οικονομική διείσδυση στην Ελλάδα της οικονομικής καταστροφής, έχει επεκταθεί ακόμα και σε τομείς που μέχρι πριν από λίγο καιρό φάνταζε αδύνατη και αδιανόητη.
  Η μετάλλαξη της άλλοτε κυρίως ορθόδοξης ελληνικής κοινωνίας συνεχίζεται με τάχιστους ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου