Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Δυστυχώς... σε αυτήν τη χώρα ζούμε...

Σχόλιο ιστολογίου: Δυστυχώς σε αυτήν τη χώρα (αλλά και τη σημερινή Ευρώπη γενικώς), μόνο τα δικαιώματα των Μουσουλμάνων υπερασπίζονται και μάλιστα με "λύσσα"! Οι υπόλοιποι (και ειδικά αν κάνουμε το "λάθος" να είμαστε Χριστιανοί) δεν θεωρούμαστε άνθρωποι...

 Αθώοι και οι 26 για την εισβολή στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης 

 

Αθώοι και οι 26 για την εισβολή στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης
Αφέθηκαν ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι 
Αθώοι για το αδίκημα της υβριστικής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια θρησκευτικής λατρείας κρίθηκαν οι 26 συλληφθέντες για την εισβολή, το πρωί της Κυριακής, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, στο ναό Γρηγορίου του Παλαμά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εκκένωση των καταλήψεων στην πόλη κατά τις προηγούμενες μέρες.


Ωστόσο, 19 εξ αυτών καταδικάστηκαν για την πράξη της απείθειας επειδή αρνήθηκαν να υποβληθούν σε εγκληματολογική σήμανση. Σε αυτούς το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή.
Όλοι οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Πρόκειται για 19 γυναίκες και επτά άνδρες, νεαρής ηλικίας, ανάμεσα στους οποίους 17 Έλληνες και εννέα αλλοδαποί (από Γερμανία, Ισπανία, Αυστρία, Ελβετία, Ην. Βασίλειο και Μαρόκο), που εισέβαλαν την Κυριακή στον Ναό για να διαμαρτυρηθούν για την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης τριών υπό κατάληψη κτηρίων.

Δείτε και: -Η ΔΙΣ για την απουσία οποιασδήποτε δήλωσης καταδίκης της επίθεσης στο μητροπολιτικό ναό της Θεσσαλονίκης από τους καθ' ύλην αρμόδιους Υπουργούς. 


Πηγή: Ιστολόγιο "Ακτίνες" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου