Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Αμφισβητεί κανείς το ότι η εν Ελλάδι Ορθόδοξη Εκκλησία είναι σε διωγμό;!


Στον εισαγγελέα ο Μητροπολίτης Χίου ;!
 
xioy.jpg
 

 Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Μπορεί οι εθνομηδενιστές της Νέας Εποχής και τα τσιράκια τους να πανηγυρίζουν, η αλήθεια όμως είναι με τον ηρωικό Μητροπολίτη Χίου που τιμά το ράσο του.
 
Προβαίνουμε στη δημοσίευση των πανηγυρισμών τους, για να αποκαλυφθεί ποιοι είναι οι εχθροί της πίστεως και της πατρίδος, στο έγκλημα της Ισλαμοποίησης της Ελλάδος που συντελείται απροκάλυπτα. Όλο το πολιτικό και δημοσιογραφικό σύστημα απέναντι στον Μητροπολίτη Χίου. Μετρήστε και τους “χρήσιμους” Ιεράρχες που θα σπεύσουν να τον αδειάσουν… Για να λέμε “τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη” που λέει και ο θυμόσοφος λαός.



“ Στον εισαγγελέα βρίσκονται πλέον οι μισαλλόδοξοι ακροδεξιοί πομφόλυγες του Μητροπολίτη Χίου, κατόπιν πρωτοβουλίας του Γενικού Γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κωστή Παπαϊωάννου, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα πως το πετραχήλι και τα άμφια δεν εξασφαλίζουν ασυλία.Η απάντηση της Ιεράς Μονής Χίου μέσω κύκλων συνοψίστηκε σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με το ακροδεξιάς κοπής κήρυγμα του μητροπολίτη Μάρκου κατά της δημιουργίας τεμένους, του συμφώνου συμβίωσης, του πολιτικού γάμου και των πολιτικών που «έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν».Τη φράση «δεν υπάρχουν πρόσφυγες, είναι όλοι λαθρομετανάστες» την αποδίδουν στη… στατιστική, χρίζοντας τον μισαλλόδοξο ιεράρχη κάτι σαν Υπηρεσία Ασύλου, φρόντισαν όμως να μιλήσουν για «αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης του ανατολικού Αιγαίου».”

(Οι δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Μάρκου εδώ όπου κανείς μπορεί εύκολα να δει το εχθρικό κλίμα εναντίον του, ενώ σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να διαβάσετε και κάποιες σημαντικές απαντήσεις υποστηρικτών του.)


Πηγή: Ιστολόγιο "Κατάνυξις" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου