Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! 

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΨΑΛΑ


ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ «ΠΑΝΑΓΟΥΔΑΣ»


ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ 


ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!


https://1.bp.blogspot.com/-DpoOoXcfQ2I/VL4jC819YFI/AAAAAAAAbW0/F7ftiIcrz4Q/s1600/Efthimios%2B-iereas.JPG


http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2016/09/%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%93%CE%9F%CE%A5%CE%94%CE%91.jpg
Όπως μας δήλωσε ο Γέροντας Ευθύμιος από την Καψάλα και πνευματικό τέκνο του Αγίου Παϊσίου  του Αγιορείτη χθές το μεσημέρι στις 1:30 μ.μ:

Αφού ενημερώθηκε για την επιστολή που του εστάλη από την Ομάδα προσκυνητών Αργολίδος σχετικά με την Σύνοδο του Κολυμπαρίου , μας έκφρασε την έντονη πικρία του για την συγκεκριμένη σύνοδο   , συμφωνώντας πλήρως με τις θεολογικές και κανονικές αποτιμήσεις των κ.Καθηγητών Κ.Κυριαζόπουλου  και Δημ. Τσελεγγίδη και μας γνωστοποίησε την πλήρη διαφωνία του με τις αποφάσεις της Συνόδου του Κολυμπαρίου και ότι δεν τις αποδέχεται, δηλώνοντάς μας παράλληλα την βαθιά του λύπη  για  την δημιουργία των πολύ αρνητικών πνευματικών συνεπειών αυτής στο σώμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας.


Μαζί με τον Πατέρα Ευθύμιο αντιτίθενται στην αν-ορθόδοξη σύνοδο του Κολυμπαρίου και οι Πατέρες της «Παναγούδας» π. Αρσένιος και π. Ησαϊας όπως και ο π. Συμεών από το κελλί «Παναγία του Καζάν» καθώς και άλλοι πολλοί Αγιορείτες Πατέρες που πολύ σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τα ονόματά τους.

Για την Ομάδα προσκυνητών Αγίου Όρους Αργολίδας


Ιωάννης Καρυανός του Νικολάου 
(Α.Δ.Τ. ΑΗ233243)
Απόστρατος Αξιωματικός Σ.Ξ.
Εφέσου 14, Ναύπλιον
Τηλ.: 6972664871
Email: jok64@otenet.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου