Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (για τους Αγιορίτες που τόλμησαν -να απειλήσουν με διακοπή του μνημοσύνου)

Είναι φανερό ότι το Δελτίο τύπου αναφέρεται στην :

ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ Αγωνιστών και Ομολογητών Μοναχών 

περί της διακοπής μνημοσύνου του Πατριάρχου!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΛΑΙΚΩΝ

«ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ»Πτολεμαϊδα 16/5/16

Χριστός Ανέστη

«Εξήνθησεν η έρημος, ωσεί κρίνον Κύριε…» (Ωδή γ΄του όρθρου)

Λυπήθηκε ο Αναστάς Κύριος το εξουθενωμένο και απροστάτευτο ποίμνιο Του και άνθισε στις ψυχές του λαμπριάτικα αγριολούλουδα απ΄τον Άθωνα!

Γιατί δεν ήταν άλλο από άνθη και ευωδία του Αγίου Πνεύματος η πρόσφατη διακήρυξη των Αγιορειτών Πατέρων να υψώσουν πνευματικό ανάχωμα απέναντι στην εξάπλωση της χολέρας του οικουμενισμού, με την απειλή της διακοπής της εκκλησιαστικής κοινωνίας.

Εξήνθησε η έρημος λοιπόν από τα λόγια των Αγίων, των Διδασκάλων, των Μαρτύρων και Ομολογητών που τώρα πλέον ξαναήρθε ο καιρός να γίνουν βίωμα και πράξη.

Εμείς, το πλήρωμα των λαϊκών της Ορθόδοξης Εκκλησίας δηλώνουμε ότι θα συμπορευτούμε και θα
διακονήσουμε αυτόν τον θεάρεστο αγώνα των αγιορειτών Πατέρων, με την ευχή να λάμψουν ως σύγχρονοι λαμπαδοφόροι των παλαιών και ενδόξων αγώνων της πνευματικής καστροπολιτείας του Αγίου Όρους.

Καλούμε όλους τους ενσυνείδητους πιστούς. τους απανταχού ορθoδό-ξους Συλλόγους και διαχειριστές ορθοδόξων sites/blogs σε συστράτευση απέναντι στην οικουμενιστική παναιρετική λαίλαπα και τους προβατόσχημους της λύκους που μας οδηγούν στον άδη.

Άς συμπαραταχθούμε με τους εργάτες του αμπελώνος του Κυρίου όπως οι Άγιοι Απόστολοι και Πατέρες μας δίδαξαν. Άς συσπειρωθούμε στις πνευματικές θερμοπύλες του κράτους του Χριστού για να σωθούμε και να στηρίξουμε και τους ασθενεστέρους, γιατί όπως λέει ο ιερός Χρυσόστομος: «Ακόμα και αν όλα τα κατορθώσουμε, τον πλησίον αν δεν οφελήσουμε δεν θα μπούμε στην βασιλεία των ουρανών». Αμήν.

O πρόεδρος 

Ιω.Ρίζος 

(rzsster@gmail.com)


Σχόλιο:
Ως ομάδα δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στο πλευρό ΟΛΩΝ όσων συνεχίζουν να κρατάνε τις Θερμοπύλες της Ορθοδοξίας. 
Είναι παρήγορο το ότι πιστοί σε Λάρισα, Πάτμο, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Πτολεμαϊδα, Αλεξανδρούπολη, Βόλο, έχουν μάθει να ξεσηκώνονται και να αγωνίζονται. 
Πάνω από την δεσποτική χρυσοποίκιλτη μήτρα και ράβδο, είναι η αλήθεια του Χριστού.
Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου